Насловна Вијести Источно Сарајево И болница “Србија“ пружила подршку Шеранићу

И болница “Србија“ пружила подршку Шеранићу

356
0

Здравствени радници Болнице „Србија“, данас су петоминутном обуставом рада пружили подршку министру здравља и социјалне заштите Републике Српске Алену Шеранићу, којем су САД недавно увеле санкције.

„Наша здравствена установа увијек је имала потпуну подршку и одличну сарадњу са министром Шеранићем. За све вријеме свог министарског мандата настојао је да отклони проблеме здравствених установа у Републици Српској, па су тако рјешавани и проблеми из ранијег периода у свим установама, па и у нашој болници“, саопштено је из Болнице „Србија“.

Руководилац Одсјека за оториноларингологију и предсједник Друштва доктора медицине Републике Српске подружнице Источно Сарајево Ђорђе Пејић, рекао је да у периоду обуставе ниједног момента није био угрожен ниједан пацијент у болници, и да је на Одјељењима остало неопходно особље за бригу о њима.

У саопштењу се наводи да се за вријеме пандемије вируса корона министар Шеранић истакао као један од врхунских професионалаца у свом послу, показавши огромну посвећеност и изузетне резултате у начину организације рада здравствених установа Републике Српске.

„Министар Шеранић константно ради на очувању и унапређењу здравствене заштите здравствених установа, на стварању нових болница, нових видова терапије, а све у интересу грађана Републике Српске и овом приликом му исказујемо огромну захвалност и подршку“, поручили су запослени у Болници „Србија“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПредстављена биографија Моме Капора
Сљедећи текстПолиција на терену након дојава о експлозивним направама у УКЦ-у РС