Насловна Најновије И данас тмурно и кишовито

И данас тмурно и кишовито

33
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/, наставља се тмурно и кишовито вријеме уз појачане ударе вјетра у првом дијелу дана, док ће суво уз пролазну кишу мјестимично, бити у Херцеговини.

Падавине ће бити чешће на истоку и сјевероистоку, док се на западу и сјеверозападу очекује само повремена киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече и у ноћи на уторак у већини крајева очекује се престанак падавина, а слаба киша падаће само понегдје на крајњем западу.

Слаб до умјерен вјетар вјетар дуваће током првог дијела дана, на ударе појачан сјеверозападни и западни, а потом слаб до умјерен и промјенљив.

Дневна температура ваздуха од 11 на југозападу до 20 на крајњем југу, у вишим предјелима од девет степени Цлезијусових.

Јутрос је облачно вријеме са кишом, углавном у сјеверним подручјима, а више сунца и умјерене облачности има у Херцеговини.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Чемерно два, Хан Пијесак четири, Соколац и Билећа шест, Мркоњић Град и Сарајево осам, Фоча, Рудо, Травник, Тузла и Зеница девет, Бањалука, Бијељина, Добој, Требиње, Приједор, Нови Град, Рибник 10, Брчко 11, те Неум 14 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстЕмисија „Пулс града“, 15.9. (Видео)
Сљедећи текстУ Српској рођено још 12 беба