Насловна Uncategorized Какво нас вријеме очекује наредних дана?

Какво нас вријеме очекује наредних дана?

145
0

У Републици Српској прва три новембарска дана биће промјенљиво вријеме са сунчаним интервалима, уз мањи пад дневне температуре ваздуха, а четвртка увече може се очекивати промјена времена са падавинама, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Метеоролози су за сутра, 1. новембар, најавили претежно ведро и прохладно јутро, на сјеверу и истоку око ријека и по котлинама са честом појавом магле.

Током дана се наставља претежно сунчано и топло вријеме, док ће се магла само понегдје задржавати дуже у првом дијелу дана. Вјетар ће бити слаб промјенљив, поподне у Крајини умјерен југозападни.

Минимална температура ваздуха од пет до 11, на југу до 15, у вишим предјелима од један степен, а максимална од 21 до 28, у вишим предјелима од 18 степени Целзијусових.

У сриједу, 2. новембра, ујутру ће бити претежно ведро, на сјеверу и југоистоку око ријека и по котлинама понегдје са маглом, која се може задржати дуже и током пријеподнева.

Остаје током дана претежно сунчано и мало свјежије у односу на претходне дане, уз постепено наоблачење са сјеверозапада.

Минимална температура ваздуха од шест до један, а максимална температура ваздуха од 18 до 23, на југу мало топлије до 26 степени Целзијусових.

У четвртак, 3. новембра, током дана биће претежно до потпуно облачно са краћим сунчаним интервалима, уз мањи пад дневне температуре. Касно увече и током наредне ноћи, падавине ће прво захватити западне крајеве, а потом постепено и остале крајеве, премештајући се ка истоку земље.

Могуће су и локално јаче падавине у сјеверозападним предјелима.

Минимална температура ваздуха од шест до 12, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових, а максимална температура ваздуха од 17 до 21, у вишим предјелима од 13 степени Целзијусовових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстБујак и Матић у финалу Свјетског првенства у Абу Дабију
Сљедећи текстТужилаштво БиХ обавијештено о снимку Фејс телевизије и пријетњама Додику