Насловна Вијести Источно Сарајево Катић: За три пројекта спортско-рекреативне зоне око 968.000 КМ

Катић: За три пројекта спортско-рекреативне зоне око 968.000 КМ

318
0

У општини Источно Ново Сарајево у току је изградња вјештачког језера, спортско-рекреативне зоне и пјешачке и бициклистичке стазе, за шта је ова локална заједница обезбиједила око 968.000 KМ, рекао је Срни начелник Јован Kатић.

Kатић је истакао да је за другу фазу изградње вјештачког језера из буџета обезбијеђено око 350.000 KМ.

Он је напоменуо да је општина са групом понуђача „Радис“ и „Тестингелектро“ закључила уговор вриједан 229.191 KМ за нискоградњу која, између осталог, подразумјева изградњу стаза и тротоара, а рок за извођење је 60 дана од дана увођења у посао.

Kатић је нагласио да је закључен и уговор од 73.813 KМ о постављању јавне расвјете, рок за извођење радова је 30 дана, као уговор о постављању урбаног мобилијара, за шта је обезбијеђено 44.740 KМ.

„Вјерујем да ће уговорени извођачи у наведеном року завршити радове. Видимо се за два мјесеца у новој оази за уживање“, поручио је Kатић.

Он је напоменуо да је у току изградња спортско-рекреативне зоне у Чичи, вриједности 418.860 KМ, а рок за извођење радова је 60 дана.

„Завршетком овог пројекта наши грађани ће до јесени добити модерну зону за спорт, рекреацију и одмор“, поручио је Kатић.

Kатић је рекао да се на спортско-ректретивну зону наслања и изградња пјешачке и бициклистичке стазе која ће ићи од предузећа „Махагони“ до насеља Топлик.

„Вриједност прве фазе овог пројекта је око 200.000 KМ“, рекао је Kатић.

ИЗВОРсрна, Општина Источно Ново Сарајево
Претходни текст„Украјина је банкротирала“
Сљедећи текстЗавршен састанак Вучића са Србима са Косова и Метохије