Насловна Најновије Кик боксер T – COMBAT TЕАМ-а Обрад Газдић путује на Свјетски куп...

Кик боксер T – COMBAT TЕАМ-а Обрад Газдић путује на Свјетски куп у Истанбулу

103
0

Представници T-COMBAT TЕАМ-а из Источног Сарајева, сутра путују на Свјетски куп у кик-боксу, који ће се од 16. до 20. маја одржати у Истанбулу, а за који је пријављено 3737 учесника из 41 државе свијета.

На овом такмичењу свјетског ранга, T-COMBAT TEAM представљаће Обрад Газдић, у категорији јуниора до 69 кг. Ово ће за Газдића бити вјероватно највећи изазов у овој години, прије Светског првенства које ће се у септембру одржати у Мађарској.

Газдић је као јуниорски репрезентативац БиХ, у овој години освојио злато на Европском купу у Сарајеву, златну медаљу на Првенству БиХ и сребрну медаљу на Евро купу у Загребу. Његова пожртвованост га је издигла на високо 4 мјесто на свјетској ранг листи и тренутно важи за једног од најперспективнијих бораца у БиХ. У протекле 2 године освојио је велики број бодова на европским и свјетским куповима и свим бодовним турнирима. Од Обрада се у блиској будућности очекују  највећи могући успјеси.

Након Свјетског купа у Истанбулу, кик боксере T-COMBAT TЕАМ-а чека првенство Балкана, које ће се последњег викенда овог мјесеца oдржати у Бару(ЦГ), а затим ће заједно са репрезентацијом БиХ, предстојеће љето искористити припремајући се за првенство свијета.

У клубу истичу да велику захвалност дугују општинама Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа, које су њихова велика морална, али и финансијска подршка на свим великим такмичењима.

ИЗВОРT-COMBAT TЕАМ, РТВИС
Претходни текстЈош једна компанија подржала акцију “Храна за бебе за 0% марже“
Сљедећи текстСтолтенберг поручио Украјини: Ако изгубите, нећете добити новац за обнову!