Насловна Најновије Клизави коловози, одрони и густа магла – возачима опрез

Клизави коловози, одрони и густа магла – возачима опрез

149
0

Коловози су јутрос мокри и клизави на већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ, угаженог снијега има у вишим планинским крајевима, а густа магла отежава саобраћај на ширем подручју Источног Сарајева, Кнежева и на дионици Мркоњић Град-Гламоч-Млиниште, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Због сњежних сметова у прекиду је одвијање саобраћаја на регионалном путу Улог-Кланци преко превоја Морине.

На путу Јабланица-Посушје због залеђеног коловоза и снијега на коловозу на појединим дионицама и даље се саобраћа отежано.

Видљивост је смањена на путним правцима Изачић-Бихаћ-Босански Петровац-Кључ, Босански Петровац-Оштрељ-Дрвар, као и на појединим дионицама уз ријеке Саву и Босну.

Одрони су учестали на дионицама Јајце-Црна Ријека, Турбе-Карановац, Бугојно-Купрес, Житомислићи-Мостар, Чапљина-Студенци, Мостар-Полог и Сарајево-Фоча.

Измјене у саобраћају су на мјестима извођења радова, на путним правцима Приједор-Козарац због изградње ауто-пута, затим Градишка-Нова Топола-Клашнице, Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/, код Добоја гдје је у току градња ауто-пута, у тунелу „Чиљеговићи“ на путу Лапишница-Љубогошта и у тунелу „Сијерачке стијене“ на путу Добро Поље-Миљевина.

Због оштећења мостова преко ријеке Буковице у мјесту Горњи Подградци и ријеке Јабланице у мјесту Совјак на локалним путевима, обустављен је саобраћај и преусмјерен на алтернативне путне правце.

Измјене у саобраћају су и на путевима Стари Угљевик-Главичице, Фоча-Горажде у Филиповићима и Укрина-Горња Вијака.

На граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСрбија побједила Холандију и заузела 11. мјесто
Сљедећи текстУ Источном Сарајеву запаљен аутомобил бившег одборника ДНС-а