Насловна Најновије Комшијски дерби у Источном Сарајеву

Комшијски дерби у Источном Сарајеву

206
0

У првенству Републике Српске у конкуренцији сениорки у суботу 1. октобра на распореду су мечеви 2. кола, а очекује се занимљиви сусрети. 

Комшијски дерби ће се одиграти у Источном  Сарајеву између Славије и Гласинца. Тренер домаћина Кристина Вуца нада се тријумфу своје екипе. а Либеро екипа тренера Бојана Квргића Жибе после славља на отварању сезоне на Сокоцу у добром расположењу дочекује једног од предената за највиши пласман одбојкашице Леотара. 

Прошлозезонски премијерлигаш Црвена звијезда која је у првенство ушла без комплетне прве поставе и са новим младим снагама, перспективном јуниоркама и кадеткињама угостити ће Инову. „Иноваторке“ су  сачувала екипу од претходне сезоне, а већ дуго су у самом врху клупске елите Републике Српске. „Звјездашице“ након прошлонедељне побједе над Маглићем, обећавају борбу за сваки поен иако су свјесне да  улога фаворита припада Бањалучанкама.

Одбојкашице Вележа у оквиру 2.кола гостују у Братунцу гдје ће одмјерити снаге са новим прволигашем. Невесињке очекују тежак меч, максимално поштују ривала али надају се најбољем. Неће бити лако и домаћини имају своје адуте те се очекује занимљива одбојкашка представа.

Велике борбе, неизвјесности и такмичарске дражи биће и у сусретима у Љубињу измеђи истоимене екипе и Дрине из Зворника као и у Градској дворани у Фочи у надметању састава Маглића и Радника из Бијељине те је пред љубитељима одбојке лијеп спортски викенд.

 

ИЗВОРsportdc.net
Претходни текстМаксимална побједа одбојкашица Србије против Њемачке
Сљедећи текстУлични свирачи сакупили 1.250 КМ за лијечење Марка Павловића