Насловна Најновије Консултације Вишковића са делегацијом Демократског савеза

Консултације Вишковића са делегацијом Демократског савеза

145
0
У наставку консултација са политичким партијама, мандатар за састав нове владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Бањој Луци са делегацијом Демократског савеза (ДЕМОС), на челу са предсједником партије Недељком Чубриловићем.
 
Током консултација, мандатар Вишковић указао је да ће нова влада водити социјално одговорну политику према грађанима, али и предузимати бројне реформске захвате са циљем даљег економског развоја Републике Српске, истичући да приоритет остаје очување политичке и економске стабилности.
 
Мандатар Вишковић нагласио је да од ДЕМОС-а, као и осталих партија чији ће представници бити заступљени у новој Влади, очекује да у максималном капацитету одговоре задатку и са одговорношћу испуњавају зацртане циљеве.
 
Истовремено, предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић, пружио је подршку представљеним програмским опредјељењима нове владе, те изразио очекивање да ће приликом предлагања кадрова свих партија посебна пажња бити вођена о стручном и образовном профилу чланова будуће владе.
ИЗВОРвлада републике српске
Претходни текстПодигнуте оптужнице због насиља и преваре
Сљедећи текстДодик сутра у Источном Сарајеву са Вархељијем