Насловна Најновије Кордон италијанских карабињера повукао се са моста на Ибру

Кордон италијанских карабињера повукао се са моста на Ибру

123
0

Кордон италијанских карабињера повукао се са главног моста на Ибру. На мосту, који раздваја јужни од сјеверног дијела Косовске Митровице, гдје већином живе Срби, као и до сада остаје неколико карабињера са два блиндирана и два теренска возила, преноси РТС.

Полиција самопроглашеног Косова упала је у петак, 30. августа, у зграде привремених органа Владе Србије у Лепосавићу, Косовској Митровици, Звечану и Зубином Потоку, као и у болнички круг Клиничко-болничког центра Косовска Митровица, зграду у којој се налазе просторије Фонда ПИО, просторије Канцеларије за Косово и Метохију Косовско-митровачког управног округа и Центра за социјални рад.

Делегација Српске листе, јуче је на одвојеним састанцима са амбасадорима земаља Квинте, замјеником команданта Кфора и шефом Унмика Каролин Зијаде, указала на потребу хитне акције међународних представника, повратка на пређашње стање и спречавања нових једностраних потеза Приштине којима се протјерују Срби са Косова и Метохије.

Најновију једнострану акцију Приштине, осудили су мисија ЕУ у Приштини, као и Амбасада САД, те амбасадори Њемачке, Велике Британије и Француске.

ИЗВОРсрна, фото TANJUG/ STR/ bs
Претходни текстВучић и Вучевић честитали парастонотенисеркама сребро у Паризу
Сљедећи текстСутра претежно сунчано и веома топло