Насловна Најновије Лабораторије „Medicover Diagnostics“ доступне у Источном Сарајеву и Палама (Фото)

Лабораторије „Medicover Diagnostics“ доступне у Источном Сарајеву и Палама (Фото)

136
0

Лабораторије „Medicover Diagnostics“доступне у Источном Сарајеву и Палама. Саопштење за јавност преносимо у цјелости:

„Лабораторије „Medicover Diagnostics“доступне у Источном Сарајеву и Палама. Лабораторија ЦентралМЕД сада је дио шведског система

Лабораторија ЦентраМЕД са локацијама у Источном Сарајеву и на Палама ушла је у састав шведског система здравствених установа за лабораторијску дијагностику „Medicover Diagnostics“, који у нашој земљи послује више од 2 године.

Овом аквизицијом, „Medicover Diagnostics“  потврдио је опредјељеност да задржи лидерску позицију на бх. тржишту те пацијентима и здравственим професионалцима пружи изузетно квалитетну, приступачну и поуздану дијагностичку услугу.

“Са лабораторијама у Источном Сарајеву и на Палама, дијагностичке услуге „Medicover Diagnostics“ система доступне су на 14 локација у земљи”, саопштено је из лабораторија „Medicover Diagnostics“ уз напомену да ће у наредном периоду врхунске лабораторијске услуге шведског здравственог система бити доступне у свим дијеловима земље.

Долазак европског лидера у овој области на наше тржиште, првенствено доноси приступачност врхунске лабораторијске дијагностике свим пацијентима, а један од показатеља те опредјељености јесу и неинвазивни пренатални скриниг тестови „VERACITY I VERAGENE“  коју су захваљући Medicover систему доступни трудницама по 50% нижој цијени.

“Поносни смо и на програм лојалности који подразумијева попуст од 7.5% за одрасле пацијенте и 30% попуста за дјецу до 12 година. Све лабораторијске анализе, било да се ради о стандардним тестовима или специјалним, напредним анализама и генетским тестовим, доступни су на свим локацијама наших лабораторија, па тако и нашим новим чланицама у Источном Сарајеву и Палама”, саопштено је из „Medicover Diagnostics“ лабораторија.

Лабораторија „Medicover Diagnostics“  непрестано шири портфолио својих дијагностичких услуга, уводећи нове савремене методе како у дијелу рутинских лабораторијских тестова тако и са специјалним и генетским анализама.  

Лабораторије „MEDICOVER DIAGNOSTICS“ 

Лабораторије „Medicover Diagnostics“ пружају више од 4000 лабораторијских тестова и анализа које се заснивају на најновијим медицинским достигнућима. „Мedicover Diagnostics“  лабораторија је и прва акредитована лабораторија у Републици Српској, а улагање у квалитет најбоље се види кроз континуитет акредитације по европском стандарду ИСО 15189:2018.
„Мedicover“ је водећи интернационални пружатељ здравствених и дијагностичких услуга са сједиштем у Шведској и листиран на „Nasdaq Stockholmu“. Између осталог подразумијева мрежу лабораторија и здравствених установа чија се драгоцјена искуства и препоруке користе у „Medicover Diagnostics“ лабораторији у БиХ. Пословање се обавља путем мреже од 118 централних лабораторија, 892 пунктова за вађење крви и 27 клиника у тринаест земаља. Главна тржишта су Њемачка, Румунија, Пољска и Украјина. За више информација, посјетите www.medicover.ba

Данијела ФИЛИПОВИЋ
ПР МАНАЏЕР
е.danijela.filipovic@medicover.ba
т. +387 61 224 755″

ИЗВОРРтвис
Претходни текстОбиљежавање 83. годишњице злочина у Пребиловцима
Сљедећи текстНе постоји спремност у Загребу, Сарајеву и Приштини да сарађују у потрази за несталим српским жртвама