Насловна Најновије Лазар Радуловић у четвртфиналу Свјетског првенства, Николај испао од Гватемалца

Лазар Радуловић у четвртфиналу Свјетског првенства, Николај испао од Гватемалца

193
0

Чланови T-Combat тима из Источног Сарајева, Лазар и Николај Радуловић наступили су данас у новим борбама на Свјетском првенству за дјецу, кадете и јуниоре.

Браћа Радуловић су данас била половична, па ће Лазар наставити своје такмичење у четвртфиналу, док је Николај испао у категорији лајт контакта, али га чека кик лајт.

Лазар наступа у категорији кадета кик лајт до 57 килограма, а данас је савладао Џејдена Снајмана из Јужне Африке једногласном судијском одлуком 3:0. У четвртфиналу, практично и у борби за барем бронзану медаљу чека га Лајам О Конор из Републике Ирске. Ирац је до сада савладао Хуга Монтавиља Гонзалеса из Шпаније, те Мароканца Фахмија Имрана, обојицу једногласним судијским одлукама.

Николај је данас у категорији лајт контакт до 69 килограма за јуниоре имао за противника Кристијана Апарисија Фонта из Гватемале, који је судијским прегласавањем 2:1 однио побједу и отишао у четвртфинале. Он се сада сели у другу пријављени категорију, кик лајт за јуниоре до 69 килограма, а тамо ће му у првом колу противник бити Шпанац Отман Бендрис Бен Заха, који је у првом колу савладао Даниела Крумова из Бугарске.

ИЗВОРsportdc.net
Претходни текстЕмисија „Пулс града“ 4.10.(ВИДЕО)
Сљедећи текстГост у емисији „Пулс града“: Наташа Томић(ВИДЕО)