Насловна Најновије Лишено слободе лице са Вучије Луке

Лишено слободе лице са Вучије Луке

194
0

Полицијски службеници Полицијске станице Источни Стари Град јуче су лишили слободе лице иницијала С.К. из мјеста Вучија Лука са подручја општине Источни Стари Град због основа сумње да је починио кривично дјело „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

– Лице С.К. се сумњичи да је истог дана у мјесту Вучија Лука пуцао из ватреног оружја, те приликом лишења код себе посједовао ватрено оружје – пушку –саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Из ПУ Источно Сарајево додају да су на основу наредбе Основног суда у Сокоцу, а уз сагласнот тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршени претреси кућа и помоћних објеката које користи наведени. Како наводе, том приликом укупно је пронађено и привремено одузето оружје – ПАП, ловачки карабин и митраљез, као и 434 комада метака калибра 7,62 мм, 12 патрона и 4 оквира за муницију.

У току је документовања предмета, након ћега ће С.К, уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима, бити предат тужилаштву у даљу надлежност.

ИЗВОРртвис
Претходни текстВишковић разговара са ректорима
Сљедећи текстКапацитети попуњени, очекује се велики број туриста