Насловна Вијести Источно Сарајево Лука Вељовић сутра путује у Алжир на Медитеранске игре

Лука Вељовић сутра путује у Алжир на Медитеранске игре

437
0

Лука Вељовић из соколачког Боксерског клуба „Гласинац“, отпутоваће сутра на Медитеранске игре у Алжир, на којима ће наступити као један од 48 представника репрезентације БиХ, рекао је тренер Kлуба Предраг Бартула.

Он је навео да је Вељовић једини спортиста са подручја града Источно Сарајево који ће учестовати на овим играма, што сматра великим успјехом за спорт општине Соколац и Сарајевско-романијске регије.

Бартула је рекао новинарима да планирају да сутра вече из Сарајева крену авионом за Истанбул, гдје ће се укрцати на лет за Алжир.

Тренер „Гласинца“ очекује да ће се Вељовић добро показати и на овом такмичењу, као што је и на више претходних, на којима је испунио норму за одлазак на Медитеранске игре.

„Надам се да ће једно овако искуство Вељовићу отворити многа врата, јер га у региону сви већ познају као младог и перспективног спортисту“, истакао је Бартула.

Боксерски клуб „Гласинац“ завршио је такмичење у Премијер лиги БиХ на четвртој позицији са укупно 22 бода међу 16 екипа, колико их је било обухваћено овим рангом такмичења.

На Медитеранским играма ове године биће више од 4.000 учесника, међу којима и 48 представника репрезентације БиХ, који ће наступити у 11 спортова.

ИЗВОРсрна, Инфо центар Соколац
Претходни текстПочетак правне борбе за повратак имовине породице Јефтановић
Сљедећи текстНСРС: Није потврђен вето