Насловна Вијести Малољетнице осумњичене за убиство старице у Сарајеву

Малољетнице осумњичене за убиство старице у Сарајеву

218
0

За убиство старице које се догодило у сарајевској општини Стари Град, које је полицији пријављено синоћ око 21 час, осумњичене су двије малољетнице старости 14 и 15 година.

Како се незванично сазнаје, све се десило у кући старице у којој су били унука и њено друштво, међу којима и унукина пријатељица. С њима је био и малољетник који је био на лицу мјеста, али није учествовао у злочину.

Наводно су заједно конзумирали алкохол, а и старици је засметало што јој је унука довела пријатељицу којој је суд забранио да се виђа с њеном унуком.

Дошло је до свађе, након чега је почињен злочин. Једна дјевојчица је старицу држала за ноге, док ју је друга давила. Након тога све су почистиле и намјестиле као да је старица умрла природном смрћу.

Међутим, обдукција је показала да је старица убијена.

У МУП-у Кантона Сарајево међу данас саслушаним особама је и 16-огодишњак који је био на лицу мјеста, потврдио је адвокат Омар Мехмедбашић.

– Он је негирао да је учествовао у убиству, а осумњичен је за помагање починитељу након почињеног кривичног дјела – додао је Мехмедбашић, пише Аваз.

ИЗВОРГлас Српске
Претходни текст„Пулс града“, РТВИС, 23.10.2022. (ВИДЕО)
Сљедећи текстМандић: Са ДПС-ом је завршено за сва времена