Насловна Најновије Матична библиотека Источно Сарајево: У понедјељак почињу “Дани отворених врата“

Матична библиотека Источно Сарајево: У понедјељак почињу “Дани отворених врата“

232
0

Матична библиотека Источно Сарајево, организоваће од понедјељка до петка, од 10. до 14. октобра, „Дане отворених врата“, с’ циљем упознавања јавности о значају библиотека у процесу цјеложивотног учења.

Током „Дана отворених врата“, који се организује поводом 9. октобра – Дана библиотекара Републике Српске, биће организован цјелодневни рад са корисницима и упис по промотивној цијени од пет KМ, док ће за пензионере бити бесплатан, најављено је из Матичне библиотеке.

Из ове институције наглашавају да на овај начин желе приближити своје службе и услуге, упознати јавност са активностима Библиотеке, те њеном улогом у културном и научном животу града Источно Сарајево.

Током „Дана отворених врата“ Матичну библиотеку ће посјетити ученици средњих школа из Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе.

„Позивамо вас да посјетите Матичну библиотеку током `Дана отворених врата` и на тај начин укажете на значај библиотеке за образовање и културу у нашем граду. Слободни сте да то урадите било кад у току наредне седмице, а посјету можете договорити мејлом или телефоном“, поручују из ове институције.

ИЗВОРсрна, фото matbibli.rs.ba
Претходни текст„Дјечија недјеља“ у Источном Новом Сарајеву
Сљедећи текстВода за пиће у Вишеграду је исправна