Насловна Најновије Мајдов: Народ зна кога је бирао – Милорад Додик истински лидер Српске

Мајдов: Народ зна кога је бирао – Милорад Додик истински лидер Српске

220
0

Свјетски џудо првак из Источног Сарајева Немања Мајдов, истакао је да је Милорад Додик истински лидер Републике Српске и њеног народа, што је народ по ко зна који пут препознао и поново га изабрао за свог предсједника.

„То је јасно као дан свим људима који воле Републику Српску и који брину за њен опстанак. Политика чији је циљ очување Републике Српске и њених институција, као и опстанак српског народа на овим просторима – јесте политика СНСД-а и Милорада Додика“, истакао је Мајдов у изјави за Срну.

Он је оцијенио да „једини који желе и покушавају од побједе Милорада Додика да направе ‘проблем’, јесу ови несрећници што су изгубили, јер се треба оправдати страним силама, које су учестовале у почетном покушају ‘склањања’ Републике Српске“.

„Њима желим да поручим – док је Милорада Додика и нас неће моћи! Народ зна кога је бирао и кога је изабрао да води Републику Српску, а то је Милорад Додик који ужива нашу безрезервну подршку. Живјела Република Српска и живио предсједниче Републике“, истакао је Мајдов.

ИЗВОРсрна, фото РТВИС
Претходни текстВујичић: Додик апсолутни побједник избора у Источној Илиџи
Сљедећи текстНападнути полицајци након утакмице Хајдук – Динамо