Насловна Магазин Занимљивости Мбапе купио моћног Ферарија, иако нема возачку и не зна да вози

Мбапе купио моћног Ферарија, иако нема возачку и не зна да вози

198
0

Kилиан Мбапе недавно је купио луксузни Ферари и то вјероватно не би било толико чудно, да ас ПСЖ-а нема возачку дозволу и уопште не вози аутомобиле.

Француз је купио Ферари 488 Писта, В8 од 720 KС који кошта око 500.000 евра, али упркос томе што има неколико луксузних четвероточкаша, Мбапе нема возачку дозволу, тако да неће возити скупоцјени аутомобил, преноси Марка.

„То је једна од мана раног успјеха. Недостају ми обичне ствари као што је возачка дозвола. Мислим да је свако има. Многима је возачка обавеза, али мени није. Иако је синоним за самосталност, није ми требала, јер сам имао возаче на располагању. То никада није био приоритет“, објаснио је једном приликом Мбапе у интервјуу.

И упркос чињеници да већ има 24 године, Мбапе још увијек не вози. Иако је ПСЖ понудио да му плати часове у аутошколи, он то не сматра потребним. Откако је стигао у Париз, Мбапе на располагању има батлера, кувара и возача који га свуда вози.

Према страници cuatro.com, нападач ПСЖ-а такођер у својој гаражи има Мерцедес-Бенз ГЛЕ Купе, Ауди А6, Мерцедес-Бенз В-класу и Ренџ Ровер.

 

ИЗВОРМарка, фото Твитер
Претходни текстПоводом прославе Дана жена, 8. марта, за све даме ОЦ Јахорина омогућио бесплатно цјелодневно скијање (ВИДЕО)
Сљедећи текстУ специјалној војној операцији у Украјини учествује 1.000 жена