Насловна Најновије Милатовић поднио оставку на страначке функције

Милатовић поднио оставку на страначке функције

168
0

Предсједник Црне Горе Јаков Милатовић, који је и замјеник предсједника Покрета Европа сад, поднио је оставку на све функције у тој партији.

Милатовић је у објави на друштвеној мрежи Икс навео да су, приликом оснивања Покрета, грађанима обећали транспарентност у раду, те рационалан и аргументован дијалог о политикама које су инклузивне и одрживе.

– Истовремено, обећали смо да ће компетенције и лични интегритет представљати одлучујуће факторе при запошљавању и напредовању – истакао је Милатовић.

Он је подсјетио да је обећана и другачија политичка култура утемељена на уважавању различитости и афирмисању европских вриједности.

– Досадашњи начин рада је супротан обећаном и вриједностима које сам имао на уму приликом стварања Покрета. Из тог разлога дајем оставку на све функције у Покрету – навео је Милатовић.

Он је поручио да је Покрет Европа сад важан дио њега, јер су заједно исписивали историју демократских промјена у Црној Гори.

– Као и до сада, искључиво вођен интересима грађана, као предсједник Црне Горе све своје капацитете усмјерићу ка реализацији кључних државних приоритета – поручио је Милатовић.

ИЗВОРРтрс
Претходни текстТуристичку понуду на београдском Сајму представили Фоча, Вишеград, Калиновик, Требиње и Бијељина (Видео)
Сљедећи текстОдлични резултати млађих такмичара Карате клуба „Игман“ на регионалном првенству у Билећи (Фото)