Насловна Најновије Милиновић: Највећи спортски догађај у историји Српске

Милиновић: Највећи спортски догађај у историји Српске

146
0

Предсједник Тениског савеза Републике Српске Драшко Милиновић, рекао је да је предстојећи тениски турнир „Српска опен“, на коме ће наступити и најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић, вјероватно највећи спортски догађај у историји Српске.

„Све наше институције, са Владом и предсједником на челу, дале су на том плану безрезервну подршку. Ово је огроман пројекат и у завршној смо фази да би турнир почео онако како је планирано“, рекао је Милиновић који је са предсједником Српске Милорадом Додиком данас посјетио мјесто изградње тениских терена у Парку Младен Стојановић.

Он је Додику захвалио за свесрдну подршку и препознавање овог важног спортског догађаја за Српску, те изразио наду да ће сви уживати у тенису.

Милиновић је рекао да влада огромно интересовање за куповину карата које би требале бити у продаји почетком априла и препоручио свима да је најсигурније да их купују онлајн.

У Парку Младен Стојановић у току је изградња спортског терена за потребе тениског турнира „Српска опен“ који ће бити одржан у Бањалуци од 16. до 23. априла.

Највећи објекат који се гради је централни терен који може да прими 6.000 гледалаца, а осим овог, биће спремна још два терена за мечеве на турниру, као и шест терена за тренинг.

На највећем тениском турниру у Републици Српској из серије 250 наступиће тенисери из врха АТП листе, предвођени Ђоковићем.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСутра претежно облачно са кишом мјестимично
Сљедећи текстЛица са инвалидитетом уз подршку студената показала свој умјетнички дар