Насловна Најновије Миличевић и Вуковић прешли црногорску границу

Миличевић и Вуковић прешли црногорску границу

291
0

Синиша Миличевић и Ненад Вуковић из Источног Сарајева јутрос су прешли границу између Републике Српске и Црне Горе и наставили хуманитарни поход ка Манастиру Острог како би помогли лијечење осмогодишње Магдалене Влашки из Трнова.

Миличевић је рекао Срни да су јуче препјешачили 50 километара од Добропоља до Рафтинг кампа „Рајска ријека“ у којем су им колеге обезбиједиле конак.

Он је додао да су јутрос у 6.00 часова наставили пут према Пивском манастиру.

„Не одустајемо од тога да пређемо пут од око 200 километара у овом хуманитарном походу јер желимо да укажемо на то да је осмогодишњој дјевојчици из Трнова, која је обољела од малигне болести, неопходна помоћ и да јој са наше стране помогнемо колико можемо“, рекао је Миличевић, који је заједно са Вуковићем у понедјељак, 15. маја, кренуо пјешке из Источног Сарајева.

Миличевић је рекао да их је током цијелог пута, углавном, пратила киша, али да су успјели да препјешаче ову дионицу.

Он је изразио наду да их ништа неће спријечити да до Манастира Острог стигну у петак, 19. маја, увече, како су и планирали, и да ће њихов хуманитарни поход уродити плодом, односно да ће макар мало помоћи малој Магдалени да дође до средстава за лијечење.

Миличевић је нагласио да свако ко искаже жељу да помогне, може уплатити новац на жиро рачун који је отворен за ову намјену.

Уплате на рачун могу се извршити и на број 552-000-197-565-8815 у Адико банци на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Кнежевића осам, 71220 Трново.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Клиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВоде Српске: Стање водостаја у Републици Српској 17. маја
Сљедећи текстПедијатар ендокринолог од сада у Болници ,,Србија“