Насловна Магазин Спорт Милићевић дочекао шансу у сениорима: Требале су ми ове утакмице

Милићевић дочекао шансу у сениорима: Требале су ми ове утакмице

221
0

Млади голман сарајевског Жељезничара, Никола Милићевић, прољећни дио сезоне провео је на позајмици у прволигашу Федерације Босне и Херцеговине, Братству из Грачанице.

Код Николе Никића, овај млади голман је одбранио своје прве сениорске утакмице у каријери и то му много значи.

– Требале су ми ове утакмице. Драго ми је да сам стао на гол и ушао у тај сениорски фудбал. У некој скоријој будућности се надам да ће се ова позајмица показати као прави потез. Значило ми је много то што сам бранио у Братству, са сваком утакмицом сам се осјећао боље и сигурније, рекао је за наш портал Милићевић и додаје:

– Прелазак у сениорски тим је нека врста награде и титуле послије свих ових година у омладинској школи и можда је зато и најтежи тај прелаз из омладинског у сениорски фудбал. Свакако сам мишљења да је могло и може још пуно боље и надам се да ће тако и бити.

Милићевић је голман Жељезничара, а нада се да ће у наредној сезони успјети да се избори за своје мјесто под сунцем на Грбавици.

– Видјећемо ускоро, за сада ништа не знам, након прозивке и разговора са стручним штабом ће се више знати. Надам се да ћу се изборити за своје мјесто у екипи.

ИЗВОРsportdc.net
Претходни текстМилуновић: Срби уз Русе дали највећу жртву у Другом свјетском рату
Сљедећи текст„Поход на Кланац“ у знак сјећања на прве жртве Касиндолског батаљона(ВИДЕО)