Насловна Најновије Министар Вучевић најавио нову опрему и наоружање

Министар Вучевић најавио нову опрему и наоружање

121
0

Министар одбране Србије Милош Вучевић, рекао је да ће Србија наставити са оснаживањем свог ваздухопловства и војске, те најавио да ће стићи и нова опрема, ново наоружање и да ће бити снажнија цијела Војска Србије, Ратно ваздухопловство и ПВО.

Приликом обиласка 98. ваздухопловне бригаде на војном аеродрому „Морава“ у Рашком округу, он је рекао да се увјерио да је Војска Србије, 98. ваздухопловна бригада и цијели вид Ратног ваздухопловства и ПВО заиста напредовао претходних година и добијао нешто што раније Србија није имала.

„Уводило се савремено наоружање и војна опрема. Верујем да ћемо имати добре вести за Војску Србије, рекао бих и за целу државу да ће нам стићи нова опрема, ново наоружање и да ће цела Војска Србије, Ратно ваздухопловство и ПВО, тиме и 98. ваздухопловна бригада бити снажнија“, истакао је Вучевић.

Он је рекао да ће се радити на стварању још бољих услова да добију нове младе пилоте, авио-механичаре, подофицире, војнике, саопштено је из Министарства одбране Србије.

„Да завршимо инфраструктурне радове, да опрема која је скупа, квалитетна, убојита буде чувана у најбољим условима у инфраструктури какву она заслужује да има. Задовољан сам и поносан, а свестан свих оних изазова са којима треба даље да радимо“, рекао је Вучевић.

Он је напоменуо да је славна 98. ваздухопловна бригада увијек била на висини задатка и чувала отаџбину у најтежим и најодлучнијим тренуцима.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДодик задовољан оним што је до сада учињено
Сљедећи текстКијевско – печерска лавра чува више од 120 светих кивота, које безбожници хоће да отму