Насловна Најновије Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС у посјети општини Власеница

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС у посјети општини Власеница

74
0
Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, Саво Минић, посјетио је данас општину Власеница.
 
Министар се прво састао са начелником oпштине Мирославом Краљевићем, након чега су посјетили ШГ „Бирач“ код директора Горана Ђурића, са којим су одржали састанак и разговарали о проблемима, али и позитивном раду ове фирме.
 
Министар је пред медијима јавно обећао да ће општини Власеница пружити и финансијску и сваку другу подршку, те да ће се у Влади РС организовати састанак на којем ће се разматрати сва кључна питања Власеничких предузећа која су данас посјећена.
 
Министар и начелник су посјетили и породицу Ђурић, у селу Бетањ. Породица Ђурић је озбиљан произвођач меса и млијечних производа. Министар је и њима обећао помоћ за сва потрбна средства, како би и даље наставили да развијају свој бизнис.
 
Посјете су завршене обиласком бренте „Буком-пром“, гдје су власници представили министру своју производњу коју чине све врсте тешког намјештаја по жељи купца, од ноћних ормарића до великих кревета, а на чијој производњи ради стотињак радника.
 
Министар Минић је изјавио да се у Власеници осјећа као код своје куће, да му је пуно срце што је дошао у мјесто гдје има много пријатеља, међу којима је и начелник Краљевић, са којим, како каже, има одличну сарадњу.
ИЗВОРОпштина Власеница
Претходни текстДодик: Упозорићемо америчког службеника; Ако настави са пријетњама, биће протјеран (ВИДЕО)
Сљедећи текстНова аудио опрема за Културни центар Источно Ново Сарајево (Фото)