Насловна Најновије Младост из Рогатице је кренула са новим припрема са Марком Јовичићем на...

Младост из Рогатице је кренула са новим припрема са Марком Јовичићем на челу клуба

84
0

Младост из Рогатице је кренула са новим припрема у једном освјеженом издању како би покушали подићи клуб који сезонама већ не биљежи резултате какви се од њих очекују.

На чело клуба је стигао Марко Јовичић, млад и амбициозан човјек, чије организационе способности и енергија могу у клуб унијети неке нове идеје, снагу и јединство који су недостајали у претходном периоду, а све са циљем постизања бољих резултата клуба.

Прозивку првог тима извршио је нови тренер, а повјерење је указано Младену Симсији, тренеру у омладинским категоријама клуба. 

Играчи кадар је мање-више непромијењен у односу на прошлу сезону, а у наредним данима очекује се долазак појачања, односно повратак неких домаћих играча који су били ван Рогатице у претходном периоду.

– Сматрамо да ће екипа бити довољно квалитетна да одговори свим изазовима у тешкој и дугој сезони пред нама. Кроз квалитетан рад, међусобно поштовање и извршавање преузетих обавеза сматрамо да резултати не могу изостати. Само они који желе и могу и хоће радити у интересу клуба могу донијети једну нову снагу и вратити пријатеље клуба на трибине нашег стадиона, кажу нам из рогатичке Младости.

Посебна пажња у наредном периоду ће се посветити јачању омладинског погона, те сарадњи са родитељима и широм друштвеном заједницом. У Младости сматрају да школа фудбала мора бити основа опстанка клуба и тај сегмент желе подићи на виши ниво.

 

ИЗВОРСпорт ДЦ
Претходни текстНордијски смучарски клуб „Романија“ Пале добио подршку из Владе Републике Србије
Сљедећи текстЦИК: За гласање ван БиХ пријавила су се 53.574 бирача