Насловна Uncategorized Мјестимично влажни коловози, магла смањује видљивост

Мјестимично влажни коловози, магла смањује видљивост

208
0

На већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ саобраћај се одвија по сувим и мјестимично влажним коловозима, а у котлинама и дуж ријечних токова мјестимично је смањена видљивост због магле.

Филиповићи и на регионалном путу Укрина-Горња Вијака.

На мосту краља Александра у општини Рудо, на путном правцу Бродар – граница са Србијом /Рудо/ забрањен је саобраћај за сва теретна возила и аутобусе, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 километара на час.

На подручју ФБиХ најављен је почетак санационих радова и обустава саобраћаја на магистралном путу Тарчин – Брадина.

Саобраћај ће се преусмјерити двосмјерно на једну коловозну траку новоиграђене поддионице ауто-пута Тарчин – Иван, без наплате путарине од Влакова до Брадине.

Повремене получасовне обуставе саобраћаја због деминирања терена актуелне су од 8.30 до 16.00 часова на магистралном путу Сребреник – Орашје, дионици Церик – пијаца „Аризона“.

За вријеме обуставе у функцији је алтернативни правац Церик – Брчко – Орашје.

Због радова на изградњи обилазнице Доњи Вакуф, саобраћај је обустављен на раскрсници магистралних путева у Доњем Вакуфу и преусмјерен на привремену обилазницу.

На магистралном путу Јајце – Доњи Вакуф због радова у тунелу „Скела“, током дана саобраћај се одвија наизмјенично, једном траком. У ноћним часовима од 22.00 до 6.00 часова саобраћај се обуставља и преусмјерава на обилазницу око тунела.

Спорије, због радова, саобраћај се одвија на дионици ауто-пута Зеница југ – Зеница сјевер, као и на магистралним путевима Бихаћ – Босански Петровац, Тузла – Лукавац, Житомислићи – Почитељ и Доњи Вакуф – Травник.

На граничним прелазима задржавања су до 30 минута.

Отворен је гранични прелаз Крстац на путном правцу Гацко – Никшић.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстМилуновић данас у Поликастру
Сљедећи текстПашалић: Издвојено између 40 и 50 милиона КМ за пољопривреднике