Насловна Најновије Мјестимично смањена видљивост

Мјестимично смањена видљивост

140
0

Саобраћај се јутрос у РС  одвија по мокрим и клизавим коловозима,а  због магле и ниске облачности мјестимично је смањена видљивост у вишим предјелима и дуж ријечних токова.Возачима скрећемо пажњу и на учестале одроне камења и земље на коловоз. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу, уз обавезно посједовање зимске опреме.

-Због реконструкције раскрснице, измијењен је режим у одвијању саобраћаја на магистралном путу М-I 115 Соколац-Подроманија, на локалитету укрштања наведеног пута на укрштању са Улицом Цара Лазара, у мјесту Соколац, због чега се саобраћај одвија успорено, са повременим краткотрајним обуставама. Планирано је да ови радови трају до 31.12.2022. године.

На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.

-Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком.

-У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-I 111, дионица Брод на Дрини (Фоча)-Хум (Шћепан Поље), због чега је измијењен режим одвијања саобраћаја и постављена привремена саобраћајна сигнализација. (Предвиђено је да радови трају до 31.12.2022. год).

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен. 

-На ГП  у БиХ  нема дужих чекања на прелазак границе.

Претходни текстДанас хладно с кишом
Сљедећи текстРадови на електро мрежи на подручју Јахорине