Насловна Најновије Награда „Звијезда туризма Босне и Херцеговине“ Туристичкој организацији града Источно Сарајево

Награда „Звијезда туризма Босне и Херцеговине“ Туристичкој организацији града Источно Сарајево

198
0

Туристичка организација града Источно Сарајево освојила је награду „Звијезда туризма Босне и Херцеговине“ за 2021. годину.

„Звијезда туризма Босне и Херцеговине” је награда коју Привредна комора Федерације БиХ у сaрадњи са Привредном комором Републике Српске и уз подршку пројекта USAID-а, додјељује за изврсност у индустрији туризма у Босни и Херцеговини.

Награде су додијељене у 10 категорија, а у категорији „ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА“ у топ три номиноване су: City Deal Fly Сарајево, Туристичка организација Града Требиња и Туристичка организација Града Источно Сарајево.

„Ова престижна награда је додатни подстрек за даљи рад на унапређењу туристичке понуде града Источно Сарајево. Хвала свима који су допринијели да освојимо ову награду. То је потврда исправног рада и стратешког улагања у развој туризма на подручју града“, изјавио је директор Туристичке организације Града Источно Сарајево Игор Иконић.

Награде у туризму јачају углед и препознатљивост бренда на локалном и интернационалном нивоу, јачају повјерење партнера, мотивишу на додатни рад, привлаче таленте и квалитетну радну снагу, те отварају могућности умрежавања и нових партнерстава.

Комисија за избор ЗВИЈЕЗДЕ ТУРИЗМА БИХ састављена је од стручњака из привредних комора Федерације БиХ, Републике Српске и академске заједнице, а водило се рачуна о критеријумима: однос цијене и квалитета, примјена најновијих стандарда у туризму, спој модерних и традиционалних елемената понуде и квалитет примјене елемената интегрисане маркентиншке комуникације.

ИЗВОРГрад Источно Сарајево
Претходни текстИсточна Илиџа, Сутра додјела пакетића за око 800 малишана(ВИДЕО)
Сљедећи текстСпоразум између Републичке управе цивилне заштите и општине Пале(ВИДЕО)