Насловна Вијести Република Српска Након Београда, Букурешта и Љубљане, потенцијали Јахорине представљени су и у Бечу

Након Београда, Букурешта и Љубљане, потенцијали Јахорине представљени су и у Бечу

168
0

 

Олимпијски центар Јахорина, током претходног викенда, најавио је отварање нове зимске сезоне 22/23, али и представио новитете, те разноврстан садржај и ноћни, музички програм у склопу исте.

Презентацији  тима Олимпијског центра Јахорина присуствовали су бројни представници аутријских туристичких агенција и медија, као и заинтересовани појединци, те дипломатски представници Републике Србије и Босне и Херцеговине.

„Након ове презентације започели смо преговоре са неколико аустријских агенција о пакет аранжманима који ће бити доступни на аустријском тржишту, док би велика промоција требала отпочети већ у јануару, како љетне, тако и наредне зимске сезоне“, рекао је за медије Младен Филиповић, шеф Представништва Републике Српске у Бечу.

ПР Олимпијског центра Јахорина, Сања Ћеремиџић, том приликом изјавила је: „Јахорина је карактеристична по томе што има најбољи однос цијена-квалитет, што је уједно и наша предност, као и гостопримство запослених на планини, уз најмодернију скијашку инфраструктуру, која нас издваја на простору Југоисточне Европе. Једна од предности свакако је и близина међународног аеродрома Сарајево, што је за аустријске агенције одлична вијест, с обзиром да два лета дневно повезују град Беч и Сарајево.“

Олимпијски центар Јахорина своју понуду представио је и на Интернационалном фестивалу “Прело”, који су организовала Удружења наших грађана, који је и ове године био изузетно посјећен, а током којег је највећи број питања упућен управо тиму Олимпијског центра Јахорина.

 

 

 

ИЗВОРОлимпијски центар Јахорина
Претходни текстСвечани пријем поводом ступања на дужност предсједника Српске
Сљедећи текстЦвијановић-Франгеш: Интензивирати унутрашњи дијалог