Насловна Најновије Наредних дана облачно са кишом

Наредних дана облачно са кишом

133
0

У Републици Српској наредних дана биће облачно са кишом и снијегом на планинама, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутро ће сутра на сјеверу и западу бити облачно са кишом, а у осталим предјелима суво и умјерено облачно, уз сунчане периоде. Кишна зона ће се премјештати ка централним предјелима и истоку, па ће на сјеверу и западу наступити разведравање уз повремне сунчане периоде, а до вечери ће бити суво у свим предјелима.

Вјетар ће бити слаб, у Херцеговини и у вишим предјелима умјерен југозападни, док ће поподне и увече бити слаб и промјенљив.

Јутарња температура ваздуха биће од један до седам, на југу до 11 степени, а максимална дневна од шест на западу до 11 на истоку, на југу до 14, а у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

У сриједу, 7. децембра, током јутра на западу и југу падаће киша, док ће на истоку и даље бити суво и промјенљиво облачно уз краће сунчане интервале. Током пријеподнева и средином дана киша ће јачати и шири се преко сјевера ка истоку, док ће увече слабити падавине.

Минимална температура ваздуха биће од два до шест, на југу до 10, а максимална од четири до осам на југу до 13 степени Целзијусових.

Облачно вијеме са кишом наставља се и у четвртак, 8. децембра. Снијег ће падати на планинама на западу. Минимална температура ваздуха биће од два до седам, на југу до 10, у вишим предјелима на западу око нуле, а максимална од три на западу до девет на истоку, на југу до 13.

У петак, 9. децембра, наставља се облачно вријеме са кишом, дуваће јак, у Херцеговини и на планинама олујни југо који доноси и пораст температуре ваздуха. У Херцеговини и на западу ће бити јачих падавина, док ће на истоку киша и даље бити слаба и повремна.

Минимална температура ваздуха биће од три до осам, на југу до 12, а максимална дневна од седам на западу до 15 степени Целзијусових на истоку и југу.

ИЗВОРсрна
Претходни текстКлачар: Најдрагоцјеније је помоћи другима
Сљедећи текстЛајовић напредовао 23 места на АТП листи, без промјена у врху