Насловна Вијести Источно Сарајево Наредних дана промјенљиво вријеме

Наредних дана промјенљиво вријеме

204
0

У Републици Српској ће наредних дана бити промјенљиво вријеме уз повремену кишу, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутро ће бити претежно ведро и хладно. Око ријека и по котлинама понегдје пролазна магла. Током дана биће претежно сунчано и топлије вријеме, а касније послије подне и увече на западу постепено наоблачење које у ноћи на неђељу доноси повремену слабу кишу.

Вјетар ће бити слаб источни или промјенљив.

Минимална температура ваздуха биће од 10 до 17, у вишим предјелима од седам степени, а максимална температура ваздуха од 23 до 28, у вишим предјелима од 19 степени Целзијусових.

У недјељу ујутро, 4. септембра, киша ће почети прво на западу а затим ће се киша и пљускови са грмљавином ширити ка југу и истоку. Послије подне на сјеверу и западу биће суво уз разведравање.

Минимална температура ваздуха биће од 15 до 19, у вишим предјелима од 10, а максимална температура ваздуха од 22 до 27, у вишим предјелима од 18 степени Целзијусових.

У понедјељак, 5. септембра ујутро ведро и хладно, понегдје око ријека и по котлинама са маглом. Током дана биће сунчано и мало топлије. На истоку ће доћи до развоја облака уз могуће повремене пљускове.

Минимална температура ваздуха од 10 до 17, у вишим предјелима од седам, а максимална температура ваздуха од 25 до 30, у вишим предјелима од 21 степен Целзијусов.

У уторак јутро биће ведро и свјеже, око ријека и по котлинама понегдје са пролазном маглом. Током дана биће претежно сунчано и топло.

Минимална температура ваздуха биће од 12 до 19, у вишим предјелима од девет , а максимална температура ваздуха од 26 до 31,а у вишим предјелима од 22 степена Целзијусова.

ИЗВОРРХМЗ, фото Free Radio Prijedor
Претходни текстПољопривредни сајам y Рогатици, након двогодишње паузе
Сљедећи текстМарко Ђого – нови декан Економског факултета у Палама