Насловна Најновије Наредних дана промјенљиво облачно

Наредних дана промјенљиво облачно

125
0

У Републици Српској ће наредних дана бити промјенљиво облачно вријеме, мјестимично са сунчаним периодима, али и са сусњежицом или слабим снијегом, а на планинама и мањим порастом сњежног покривача, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру ће бити умјерено до претежно облачно и хладно, а у источним предјелима ће понегдје падати слаб снијег.

Током дана ће бити суво и вјетровито уз промјенљиву облачност и сунчане периоде, на истоку и у централном појасу облачно мјестимично са сусњежицом или слабим снијегом, а у вишим предјелима и на планинама мањи пораст сњежног покривача.

На југу ће бити претежно сунчано и мало топлије.

Дуваће слаб до умјерен западни и сјеверозападни вјетар, локално на ударе појачан.

Јутарња температура ваздуха биће од минус седам до минус један, на југу до један, у вишим предјелима од минус 10, а дневна од минус један до пет, на југу до девет, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусова.

У сриједу, првог дана мјесеца фебруара ујутру ће бити мало до умјерено облачно и хладно уз мраз, а током дана промјенљиво облачно са сунчаним периодима, послије подне уз пролазно наоблачење.

Јутарња температура ваздуха биће минус седам до минус један, на југу до један степен у вишим предјелима од минус десет, а днавена од нуле до осам степени, на југу до 10 степени, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусова.

У четвртак 2. фебруара ујутру ће бити мало до умјерено облачно и хладно.

Прије подне биће промјенљиво облачно са сунчаним периодима, потом уз постепено наоблачење. Мјестимично ће бити падавина на сјеверу и југу док се око подне падавине очекују у већини предјела.

У вишим предјелима и на планинама очекује се пораст снијежног покривача, док су на југу могући локални пљускови.

Јутарња температура ваздуха биће од минус два до три, на југу до пет степени, у вишим предјелима од минус пет, а дневна од један до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова.

У петак, 3. фебруара ујутру ће на истоку и у централном појасу бити облачно, мјестимично са сусњежицом или слабим снијегом, у вишим предјелима и на планинама уз мањи пораст снијежног покривача. На југу и западу биће претежно ведро и хладно јутро.

Током дана падавине захватају и сјевероисток земље, а до вечери престају. На југу и западу током дана промјенљиво са сунчаним периодима.

Јутарња температура ваздуха биће од минус два до три, на југу до четири, у вишим предјелима од минус шест, а максимална температура ваздуха од један до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстЗа Програм заједничке комуналне потрошње више од 200.000 КМ
Сљедећи текстПоловином фебруара конкурс за пријем у Оружане снаге