Насловна Магазин Занимљивости Наредних дана хладније и кишовито

Наредних дана хладније и кишовито

228
0

У Републици Српској наредних дана биће хладније и облачно са повременом кишом, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру и током дана доћи ће до наоблачења уз јачање југозападног вјетра.

У Крајини и Херцеговини ће дувати јак до олујни вјетар који уз наоблачење током дана доноси и кишу. У Херцеговини ће повремено бити јачих пљускова са грмљавином.

На истоку се очекује топло и суво вријеме, уз сунчане периоде. Увече и током ноћи киша ће захватити већину предјела.

Дуваће вјетар умјерен до јак јужни, мјестимично и на планинама олујне јачине.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 15, у вишим предјелима од шест, а максимална од 15 на западу до 24 на сјевероистоку, у вишим предјелима од 10 степени Целзијусових.

У суботу, 5. новембра, биће хладније и облачно са кишом. Јаче падавине се очекују у Херцеговини и на западу, док ће на југу и даље дувати умјерен до јак југо, а у осталим предјелима вјетар скреће на сјеверни.

Током наредне ноћи уз пад температуре, на планинама киша може прећи у сусњежицу.

Минимална температура ваздуха биће од шест до 14, а максимална од 10 на западу до 17 на истоку, у вишим предјелима на западу од осам степени Целзијусових.

У недјељу, 6. новембра, биће још мало хладније и облачно са слабом и повременом кишом, на планинама ујутру уз пролазну сусњежицу. До краја дана падавине ће престати у већини предјела.

Минимална температура ваздуха биће од четири до 10, у вишим предјелима од један степен, а максимална од седам до 12, на југу до 17 степени, у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

У понедјељак, 7. новембра, биће претежно облачно са слабом пролазном кишом у централним предјелима. На југу и југозападу доћи ће до разведравања и сунчаних периода.

Минимална температура ваздуха биће од четири до 10, у вишим предјелима од један степен, а максимална од седам до 12, на југу до 17, а у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

ИЗВОРсрна
Претходни текст„Генерација 5″ издала нови сингл и спот „Freedom“
Сљедећи текстДоговорена сарадња са УКЦ-ом