Насловна Вијести Република Српска Настављена потрага за несталим Милошем Граховцем

Настављена потрага за несталим Милошем Граховцем

312
0

Полицијска управа Требиње наставља потрагу за несталим Милошем Граховцем из Невесиња у коју су осим већег броја полицијских службеника, укључени и припадници више служби, родбина и мјештани.

Портпарол Полицијске управе Требиње Јелена Биберџић, изјавила је Срни да су у потрази ангажовани и припадници Цивилне заштите општине Невесиње, Горске службе спасавања општине Фоча, ловци Ловачког удружења „Срндаћ“ из Невесиња и многобројна родбина и мјештани Невесиња.

„Нестало лице је висине 195 центиметара, тежине 95 килограма, смеђих очију и смеђе косе. Приликом одласка из куће на себи је имао сиву мајицу кратких рукава и фармерице плаве боје“, рекла је Биберџићева.

Из полиције су позвали све грађане да помогну и да уколико примијете лице са фотографије или дођу до било каквих сазнања о њему, пријаве најближој полицијској станици или позивом на број телефона 122.

Из Полицијске управе Требиње раније је саопштено да се Милош Граховац у сриједу, 25. маја, удаљио аутомобилом од породичне куће у непознатом правцу.

ИЗВОРсрна, фото Direkt portal
Претходни текстСтање безбједности у општини Источно Ново Сарајево задовољавајуће
Сљедећи текстФоча: Почео научни скуп о савременим хришћанским изазовима