Насловна Најновије Настављен Божићни турнир у футсалу „Источно Ново Сарајево 2022“

Настављен Божићни турнир у футсалу „Источно Ново Сарајево 2022“

159
0

Божићни турнир у футсалу „Источно Ново Сарајево 2022“ настављен је вечерас првим утакмицама у четвртфиналној конкуренцији, као и утакмицама ветерана.

Екипа Годра је у првој четвртфиналној утакмици савладала Метро Паб 5:2 и оправдала улогу фаворита у утакмици. Метро Паб, који је побрао све симпатије публике и био пријатно изненађење турнира, одиграо је још једну поштену утакмицу, борбену до самог краја. Губили су поново 3:0, али опет се нису предали и то је оно што их је красило кроз читав турнир. Годра је држала лопту у свом посједу, али пут до мреже Дејана Спаравала, који је у овом мечу надомјестио одлазак Милоша Генга, нису успјели пронаћи све до 17. минуте када еурогол постиже Никола Бјелош. Уједно, то је био и резултат првог полувремена.

Држао је Метро Паб дисциплинованом одбраном тај резултат све до 27. минуте, а онда Никола Бјелош још једним шутем са дистанце одваја Годру на 2:0 и са тим резултатом се ушло у завршницу. Борислав Отовић постиже гол за 3:0 и тада као да су помислили да је све готово. Метро Пуб креће са Мирославом Дамјановићем као голманом-играчем и то даје резултат брзо, када Мирко Јованчић постиже гол, а одмах након тога и Мирослав Дамјановић тресе мрежу за враћање неизвјесности у сусрет, 3:2. Ипак, како су се вратили у меч, тако су и дефинитивно изгубили, јер прво праве велику грешку коју користи Марко Марковић и поготком на празан гол враћа два гола предности својој екипи, а онда и Немања Кнежевић преко читавог терена погађа за коначних 5:2.

ИЗВОРФејсбук профил Божићни турнир у футсалу „Источно Ново Сарајево 2022“
Претходни текстЕмисија „Пулс града“ 10.01.2023.(ВИДЕО)
Сљедећи текстИсточно Ново Сарајево: Почео позивни турнир ветерана