Насловна Најновије Начелник Краљевић са сарадницима обишао јавне установе

Начелник Краљевић са сарадницима обишао јавне установе

142
0
Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић са сарадницима данас је обишао јавне установе у локалној заједници, с циљем кординације са запосленима и унапређења рада истих.
 
У посјети ОШ „Вук Караџић“ разговарало се о организацији рада школе, гријању објекта, превозу ђака, као и осталим кључним проблемима. На састанку је договорено да се изврши реконструкција крова зграде основне школе, спортске сале и да се санира школско игралиште. Начелник је овом приликом истакао да је поносан на унапређење учионица за ђаке прваке, које су финансирали Влада Републике Српске и Инвестицина развојна банка. У наредном периоду у плану је едукација на тему безбједности дјеце на интернету, за родитеље и ђаке.
 
Након посјете основној школи, услиједила је посјета Центру за социјални рад и Црвеном крсту, гдје је закључено да ће се радити на унапређењу социјално угрожених грађана. Договорено је да се ове године изврши санација просторија у Центру за социјални рад, као и једна од изразито битних ставки за грађане, куповина комбија специјалозованог за дијализне болеснике.
 
У СШЦ „Милорад Влачић“ разговарало се о упису ђака, реконструкцији централног гријања, квалитету наставног кадра и ученика, нарочито у такмичарским сегментима. Наведено је да су у току радови на реконструкцији спортске сале. Тренутно се врши замјена комплетне расвјете, санирање мокрих чворова и свлачионица.
 
Данашње посјете имале су за циљ унапређење рада запослених и побољшање услова корисника истих на територији општине Власеница.
 
ИЗВОРинфо портал општине власеница
Претходни текстУсвојен регулациони план „Вељине запад“
Сљедећи текстЗемљотрес у Грчкој