Насловна Најновије На београдском сајму књига промоција монографије Универзитета у Источном Сарајеву

На београдском сајму књига промоција монографије Универзитета у Источном Сарајеву

209
0

Универзитет у Источном Сарајеву самостално ће представити издавачку дјелатност на 65. Међународном београдском сајму књига и промовисати монографију поводом 30 година Универзитета.

Чланице Универзитета у Источном Сарајеву представиће укупно 221 издање на штанду Универзитета, наведено је на званичној страници ове високошколске установе.

Промоција монографије “30 година Универзитета у Источном Сарајеву” биће одржана у четвртак, 27. октобра, на штанду Представништва Републике Српске у Србији.

Биће промовисано фототипско издање часописа “Васељена” овог универзитета у периоду од 1995. до 2002. године, а у издању Универзитета у Источном Сарајеву и Филозофског факултета Пале.

Промоције ће бити организоване на штанду Представништва Републике Српске у Србији, а говориће академик Војислав Максимовић, те професори Милан Кулић, Драга Мастиловић и Сандра Ивановић.

Међународни београдски сајам књига, који се ове године одржава од 23. до 30. октобра под слоганом “Повратак написаних”, једна је од најстаријих и најважнијих књижевних манифестација у региону.

Земља почасни гост 65. Међународног београдског сајма је Румунија.

ИЗВОРСрна
Претходни текстПоново пребројани гласови у општини Источно Ново Сарајево
Сљедећи текстЕмисија „Источна трибина“ (ВИДЕО)