Насловна Најновије На дјечијем турниру у Сарајеву нападнута група из Београда

На дјечијем турниру у Сарајеву нападнута група из Београда

148
0

У насељу Илиџа у Сарајеву данас је нападнута група грађана из Београда, а један од њих је повријеђен ножем.

Како је за „Klix“испричао један од учесника догађаја, све се одиграло на једном међународном фудбалском турниру за дјецу који се ових дана одржава у једном хотелу на Илиџи.

Према његовим ријечима, у холу хотела је најприје нападнута група родитеља младих фудбалера ФК „Звездара“ из Београда.

– У једном тренутку родитељи ФК „Звездара“ су имали заставу. Нисмо имали никакву намјеру било кога да провоцирамо. Изненада, једна група је ушла и напала нас сузавцем и хтела је да отме заставу – испричао је један од родитеља младих фудбалера ФК „Звездара“.

Како је рекао, они су кренули за њима, али напољу их је дочекала још већа група која је била маскирана, а имали су бакље и ножеве.

Тада су их поново напали, а једног родитеља су повриједили ножем. Како истиче саговорник, више се не осјећају сигурно и размишљају да се повуку с турнира.

Из МУП-а КС је потврђено да је дошло до инцидента, али без детаља.

– Полиција је обавијештена да је дошло до нарушавања јавног реда и мира на подручју Илиџе, те да је том приликом једна особа повријеђена, према првим информацијама, оштрим предметом, и превезено је на указивање љекарске помоћи. Није животно угрожена – рекао је портпарол Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, Мирза Хаџиабдић, преноси „Klix“.

Према његовим ријечима, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајевио подузимају мјере и радње на расвјетљавању свих околности везаних за овај догађај. За сада не могу дати више информација.

ИЗВОРKlix
Претходни текстДвије побједе и пораз Марине Куртеш у Атини
Сљедећи текстЕмисија „Пулс града“ 14.01.2023.(ВИДЕО)