Насловна Најновије На подручју Источног Сарајева сви путеви проходни

На подручју Источног Сарајева сви путеви проходни

153
0

Због снијега који пада, саобраћај се јутрос на већини путева одвија успорено. Дежурне екипе свих комуналних предузећа за путеве, на подручју града Источно Сарајево, су на терену и за сада су сви путеви проходни.

Богдан Клачар директор КП „Пале“ за Радио Источно Сарајево је истакао да је градска зона општине Пале очишћена, екипе су на терену јутрос од пет сати и интензивно раде, на чишћењу и посипању путева. Тренутно се чисте приградска насеља и чишћење се врши по приоритетима и градским зонама.

Бојан Јолић директор КП “Рад” Источно Ново Сарајево за наш радио је рекао да су сви путеви у овој општини проходни, екипе су од ноћас на терену, мањих проблема је било у улици Војводе Радомира Путника, због неправовременог дјеловања екипа за чишћење, али проблем се рјешава и ова улица ће ускоро бити у потпуности очишћена.

Комунално предизеће „Комил“ из Источне Илиџе од ове године врши зимско одржавање ужег градског језгра ове општине, у које спадају насеља: Добриња 1 (дио око Аутобуске станице и шеталиште др Миодраг Лазић), Добриња 4 и дио простора око општинске Управе. Како је за Радио Источно Сарајево истакао директор овог предузећа Милан Тошић, двије машине и људство су на терену, врше чишћење дијела који припада у надлежност предузећа „Комил“ и за сада нема већих проблема, с обзиром на снијег који интензивно пада.

Технички директор “Романија путева” Драган Булошчић за наш радио је истакао да су сви магистрални путеви на подручју Романије и Сокоца очишћен, посути сољу и абразивним материјалом. Према Булошчићевим ријечима дежурна возила су на терену и у току је чишћење регионалних путева.

ИЗВОРртвис
Претходни текстРођене 23 бебе
Сљедећи текстРудо: Срушио се мост у Мрсову, пет села потпуно одсјечено