Насловна Вијести Источно Сарајево На Сокоцу почела бесплатна школа пливања

На Сокоцу почела бесплатна школа пливања

228
0

На базену соколачког хотела „Златни бор“ данас је почела са радом бесплатна школа пливања за петогодишње малишане, за коју се за септембар пријавило 25 дјеце, рекли су организатори.

Школа пливања је организована захваљујући предсједнику Скупштине општине Соколац Сретку Марјановићу и директору соколачког Шумског газдинства „Романија“ Страхињи Башевићу уз подршку власника хотела Милана Јоловића који је уступио базен.

Марјановић је изразио задовољство што се за часове пливања пријавио већи број дјеце и што ће имати прилику да уче од врсног инструктора Сање Копривица, чијим приступом дјеци су родитељи одушевљени још из раније школе пливања.

Он је нагласио да ће настојати да се школа пливања не заврши са првим групама заинтересовене дјеце, већ да прерасте у активност која ће омогућити што већем броју дјеце де усаврше основе пливања.

Башевић је рекао да годинама није било шансе да дјеца на Сокоцу уче пливати и да је са овом школом и искусним инструктором, те уступљеним хотелским базеном, створена могућност за то.

Хотел „Златни бор“ на Сокоцу отворен је средином 2019. годне. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстСутра промјенљиво облачно са кишом
Сљедећи текстЂентилони: Европа спремна и за потпуну обуставу гаса