Насловна Најновије На Сокоцу ухапшена два лица због наношења повреде

На Сокоцу ухапшена два лица због наношења повреде

105
0

Лица чији су иницијали М.Ж. и Н.Р. са Сокоца, ухапшена су због наношења повреда лицу чији су иницијали Б.П. у мјесту Кнежина, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Лице Д.П. пријавило је синоћ око 20.00 часова Полицијској станици Соколац, да је у мјесту Кнежина лице Б.П. задобило повреде главе.

Лице Б.П. хоспитализовано је у Болници „Србија“ у Источном Сарајеву, гдје су му констатоване повреде.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а након документовања предмета тужилаштву ће против ових лица бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Полицијској станици Источна Илиџа, јуче је пријављено да је са градилишта у Улици Иве Андрића у овој локалној заједници украден грађевински материјал.

Полицијски службеници дошли су до сазнања да се у везу са извршењем крађе доводе лица чији су иницијали С.А. и Е.А. из Источне Илиџе.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а након документовања предмета тужилаштву ће против ових лица бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу крађа.

На подручју Полицијске управе Источно Сарајево у протекла 24 часа евидентирано је пет кривичних дјела, јавни ред и мир нарушен је једном и догодила се једна саобраћајна незгода, наведено је у саопштењу.

ИЗВОРСрна, ПС Соколац
Претходни текстМикец и Аруновићева освојили злато !
Сљедећи текстДва лица са Сокоца ухапшена због сумње да су подметнула пожар