Насловна Најновије На хуманитарном турниру ветерана прикупљено је 2.140 КМ за наставак лијечења Милоша...

На хуманитарном турниру ветерана прикупљено је 2.140 КМ за наставак лијечења Милоша Божовића

82
0

На хуманитарном турниру ветерана одржаном у оквиру манифестације „Дани Касиндолског батаљона“ прикупљено је 2.140 КМ за наставак лијечења Милоша Божовића из Источног Сарајева, некадашњег голмана „Славије“, рекао је Срни предсједник Организационог одбора манифестације Слободан Маунага.

На слици може бити: 7 особа, људи играју тенис, људи играју фудбал и текстМаунага је навео да су синоћ на турниру на теренима спортско-рекреативног центра „Касиндо“ учествовале четири екипе, а иако пласман није био у првом плану, прво мјесто освојила је екипа „Славија“, док су учествовале и екипе „Фамос“, „Касиндо“ и „Жељезница“.

Милош Божовић био је голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева, када је доживио тешку повреду главе на утакмици 2014. године, након које је пао у кому.

На слици може бити: 12 особа и текст

Он се од октобра претходне године налази на лијечењу матичним ћелијама у Москви, које је дало видан напредак у његовом здравственом стању.

Милошев отац Александар рекао је раније да од индуковане коме у којој је био осам година, Милош сада може да једе, комуницира погледом, сједи и вози бицикл. 

 

ИЗВОРсрна/ фото: ртвис
Претходни текстЕП: Фудбалска репрезентација Србије против Енглеске
Сљедећи текстОдбојкашице Србије поражене од Италије, завршиле Лигу нација на 11. мјесту