Насловна Најновије На шест борилишта 910 такмичара из девет земаља (Фото)

На шест борилишта 910 такмичара из девет земаља (Фото)

185
0

Трећи међународни меморијални џудо турнир „Милош Остојић“посвећен нашем трагично настрадалом суграђанину, почео је јутрос у Источном Сарајеву и окупио је 910 такмичара из девет земаља. Борбе се одржавају на шест борилишта, суди 15 судијашто показује да је ријеч о спортском догађају највишег нивоа.

На слици може бити: 1 особа и гужва

Слика

У Викенд програму Радија Источно Сарајево Стефан Мајдов из Џудо клуба „Рандори“ рекао је да овај турнир носи посебну емоцију јер је посвећен његовом пријатељу.

Према Мајдововим ријечима, поред Републике Српске и ФБиХ учествују борци из Србије, Хрватске, Црне Горе, Сјеверне Македоније, Бугарске, Молдавије, Словеније и Шведске.

Слика

„Велики број је такмичара који су дошли, око 2000 људи је у дворани и око дворане, а посебно бих се захвалио свима који су учествовали у организацији турнира, такмичарима и тренерима. Велико „хвала“  клубовима који су путовали преко 30 сати да дођу у Источно Сарајаво и увеличају овај турнир и посебна захвалност породици Остојић, која је ево већ трећу годину уз нас,“ изјавио је он.

На слици може бити: 3 особе, људи вежбају борилачке вештине и текст

Опис фотографије није доступан.

Турнир, који се одржава у спортској дворани у Источном Новом Сарајеву, заједнички организују џудо клубови „Рандори“ из Источног Новог Сарајева и „Спарта“ из Источне Илиџе. Организацију турнира помогли Град Источно Сарајево, општине Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево и велики број привредника.

На слици може бити: 2 особе, звучник и текст

На слици може бити: 3 особе и текст

На слици може бити: 1 особа, performing martial arts и текст

 

ИЗВОРртвис
Претходни текстЗахарова: Русија позива стране палестинско-израелског конфликта на прекид ватре
Сљедећи текстПоповић: Срби везани за Стару православну цркву у Сарајеву, које је српски град