Насловна Најновије На Јахорини представљен први регионални часопис о скијању

На Јахорини представљен први регионални часопис о скијању

195
0

На Јахорини је синоћ промовисан магазин „СкиЈу“, који читаоцима даје све информације о скијалиштима у региону.

Ријеч је о јединственом пројекту Олимпијског центра „Јахорина“, који је представљен у оквиру тродневне конференције „Дигитал хаб“.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић, рекао је да је ријеч о најбољем водичу за наредну зимску сезону, за све ски-центре у региону.

„Ријеч је о јединственом скијашком магазину, који смо са посебном пажњом, уз бригу о сваком детаљу, припремали дужи период“, рекао је Љевнаић на конференцији за новинаре, организованој поводом промоције магазина.

Он каже да овим часописом желе да окупе све људе којима је скијање саставни дио живота и који шире мир, љубав, поштовање и толеранцију.

Магазин је приређен у сарадњи са Kолор медија комјуникејшном, чији главни уредник Жикица Милошевић, каже да је ово био велики изазов за њих, јер је авантура направити часопис на 200 страна.

„Спремили смо мноштво информација, занимљивости и спектакуларне фотографије. Трудили смо се да будемо што информативнији и да имамо што свјежије информација“, рекао је Милошевић.

Међународни експерт за скијашке бизнисе и скијашке ски-центре Лаурент Ванат рекао је да је садржај магазина изузетно интересантан и да даје информације о свим скијалиштима земаља некадашње Југославије.

„Сваке године припремам извјештај о скијалиштима из свих земаља свијета и увијек је тешко доћи до потребних информација. Никада нисам имао прилику да у рукама држим тако свеобухватан извор информација као у овом часопису“, рекао је Ванат.

Промоција часописа одржана је у хотелу „Вучко“ на Јахорини, након чега је одржан концерт пјевачице Николине Kовач.

Магазин „СкиЈу“ даје информације о броју и тежини стаза којима располажу позната скијалишта у региону, начину изабора најбољег смјештаја на планини те најбољег инструктора скијања.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИсточна Илиџа: Ухапшен мушкарац због пријетњи тројици полицајаца
Сљедећи текстДодик на конференцији за новинаре у Београду