Насловна Вијести Источно Сарајево На Јахорини тренутно бесплатно борави 27 најуспјешнијих средњошколца из Републике Српске

На Јахорини тренутно бесплатно борави 27 најуспјешнијих средњошколца из Републике Српске

251
0

На Јахорини тренутно бесплатно борави 27 најуспјешнијих средњошколца из Републике Српске у оквиру акције „Одличне оцјене за олимпијско љето“, коју је иницирао и помогао српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.

Ови средњошколци бесплатно бораве на Јахорини три дана, а наредне седмице би требало да дођу и остали вуковци.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић изјавио је да је ријеч о одличној акцији, а гостима пожелио да се лијепо проведу на планини и искористе све садржаје које нуди овај центар.

Предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“ Недељко Елек захвалио је српским члану Предсједништва БиХ Милораду Додику за помоћ у овој акцији.

Елек је средњошколце, који се још нису пријавили за бесплатан тродневни боравак на Јахорини, напоменуо да се и даље могу пријавити путем мејла /direkcija@oc-jahorina.com/.

Према његовим ријечима, добио је информацију да много вуковаца средњошколаца није успјело да организује долазак на Јахорину, те их позвао да наредног викенда дођу на олимпијску планину и бораве у хотелу „Рајска долина“.

– Ту смо за њих јер су они наш понос – поручио је Елек.

Српски члан Предсједништва БиХ рекао је раније да ће најуспјешнији ученици из 80 средњих школа из Републике Српске имати обезбијеђен бесплатан викенд на Јахорини, изразивши задовољство што је имао прилику да иницира и подржи овакву акцију за све вуковце.

ИЗВОРСрна
Претходни текстБрнабић: Част ми је што сам изабрана за мандатара
Сљедећи текстВишковић: Биће изграђен још један вртић у Палама