Насловна Најновије НБА: Познато када ће Јокић и Денвер играти мајсторицу (ВИДЕО)

НБА: Познато када ће Јокић и Денвер играти мајсторицу (ВИДЕО)

148
0
Побједа Индијане против Њујорка 116:103 за изједначење 3:3, утицала је на сатницу мајсторице коју у недјељу играју Денвер и Минесота. Навијало се за европски термин од 21 и 30, али ништа од тога. Како ће Пејсерси и Никси играти свој меч у поменутом термину, тако ће Јокић бити битку за финале два часа иза поноћи у ноћи између недјеље и понедјељка.
 
Историјски пораз доживио је НБА шампион, исписана је негативна историја, с обзиром на то да је претходни најтежи пораз власника прстена био 36 поена, а Јокић и другови пали су у Минесоти резултатом 115:70 и сада ће у мајсторици имати прилику да се реванширају Ентонију Едвардсу и друговима за пласман у финале Западне конференције.

Европа и сви у Србији врло вјероватно су жељели да Њујорк елиминише Индијану у шестом мечу, што би донијело европски термин Денвера, и меч од пола десет увече у недјељу, али се то није догодило, јер је Индијана двоцифреном разликом успјела да нокаутира Никсе и „купи“ себи тако седми меч, који ће бити одигран у Њујорку.

 

Пејсерси су изгубили уводну дионицу са пола коша 29:30, да би у наставку до одласка на велики одмор преокренули резултат и стекли +10 – 61:51.

Успјели су Пејсерси до краја сусрета додатно да повећају предност и да на крају славе побједу резултатом 116:103, а предводио их је Паскал

Сјакам са 25 поена уз седам скокова и пет асистенција. Пратили су га Тарнер са 17 и Халибартон са 15 поена.

С друге стране, најефикаснији актер сусрета био је Брансон који је убацио 31 поен, али то није било довољно његовом тиму да избјегне пораз.

ИЗВОРsputniknews.com
Претходни текстЖељко Вучковић, најбољи тренер општине Пале за 2023. годину, “Источна трибина” (Видео)
Сљедећи текст“Дани Русије у Републици Српској“