Насловна Вијести Источно Сарајево Немања Мајдов доводи свјетску џудо елиту у Источно Сарајево

Немања Мајдов доводи свјетску џудо елиту у Источно Сарајево

245
0

Свјетски џудо првак из Источног Сарајева, Немања Мајдов, доводи ове седмице свјетску џудо елиту у Источно Сарајево.

Од сриједе до суботе по први пут у Источном Сарајеву биће одржана „Мајдов Академија“, гдје ће полазници академије имати прилику да уче од џудиста свјетске класе.

Поред домаћина, Немање Мајдова, његовог оца Љубише и брата Стефана, ту ће бити и специјални гости Зебеда Реквиашвили из Грузије, европска бронза, па Амандин Бушар из Француске, олимпијска златна из Токија, европска првакиња и свјетска бронзана, затим Кристијан Тот, олимпијска бронза, свјетско и европско сребро, Сугои Урирате из Шпаније, свјетско злато, европска бронза, а биће ту и Леонид и Микита Свирид, затим регионалне џудо звијезде Лариса Церић, Амел Мекић, Илија Цигановић, Данило Пантић, Петар Задро, Страхиња Бунцић, Марица Перишић, Срђан Мрваљевић, Милица Николић, Андреа Стојадинов и други.

Акредитација учесника за академију је 3. августа, а академија почиње 4. августа. Посљедњег дана, 6. августа, заказан је панел за дискусију на којем ће учесницима говорити о својим искуствима Немања Мајдов, Амандин Бушар и професор доктор Александар Јаковљевић.

ИЗВОРsportdc.net
Претходни текстУсвојена одлука о финансирању изградње вртића у Источном Новом Сарајеву (ВИДЕО)
Сљедећи текстЛазар Миовчић на Свјетском теквондо првенству у Бугарској (ВИДЕО)