Насловна Најновије Неочекивано велики интерес за нове спортове представљене у изазову „У Бингу сам...

Неочекивано велики интерес за нове спортове представљене у изазову „У Бингу сам 24/7“ С којим спортом ће Енис на мегдан Јусуфу Нуркићу?

196
0

Боравак Ениса Бешлагића у Бинго Цитy Центру у Сарајеву најнеобичнији је изазов на овим просторима о којем ће се сигурно причати још дуго, који ће се памтити по бројним познатим личностима које су посјетиле Ениса у његовом новом дому, на одушевљење многих којима је могућност сусрета са Халидом Бешлићем или Ханком Палдум био довољан разлог да допутују у Сарајево и из удаљених дијелова БиХ.

Неочекивано велики интерес код посјетилаца су изазвали нови спортови, осмишљени посебно за изазов „У Бингу сам 24/7“, који су поред много забаве и смијеха, сретним учесницима донијели и вриједне награде.

Кофер карлинг врло вјероватно неће постати олимпијски спорт као „обични“ карлинг, али је исто тако сигурно да је у БЦЦ котрљање кофера изазвало пуно више смијеха него гурање камења на леденој писти. За успјех је поред снаге, било потребно и мало среће, а Енис је најмлађим учесницима понудио и воћни оброк, да не буду гладни и имају довољно енергије.

Фен фудбал у којем Енис одмјерио снаге и спретност са Андријом Милошевићем и Френкием ће бити идеалан спорт за све који воле играти фудбал али исто тако не воле трчати. За ову игру потребна су два фена, пинг-понг лоптица и стол са оградом. Побједник је онај ко први постигне пет голова. Фен фудбал гарантовано прати смијех са сузама не само такмичарима, него и публици.

Бингадо, нова и сигурнија верзија пикада, како за играче тако и за публику, јер најгоре што вам се може десити јесте да вас у главу погоди лоптица од спужве. Ипак, циљ ове игре јесте лоптицом погодити што је могуће ближе обиљеженом центру.
Ако желимо сазнати које ће још игрице Енис заиграти са својим гостима попут Разије Мујановић и Јусуфа Нуркића, и шта ће све понудити до краја изазова који се завршава 11. јуна, остаје нам да пратимо Бинго друштвене мреже, но сигурно већ сада имамо добре идеје за забаву са друштвом.

ИЗВОРртвис
Претходни текстПочела санација градских улица и локалних путева, из буџета 440.000 КМ
Сљедећи текстШулић: Сајам у Братунцу расте из године у годину