Насловна Најновије Никола Голијанин освојио завршни тенис Мастерс осам најбољих у БиХ

Никола Голијанин освојио завршни тенис Мастерс осам најбољих у БиХ

108
0

Млади Никола Голијанин из Источног Сарајева освојио је завршни тениски Мастерс турнир осам најбољих играча Босне и Херцеговине до 12 година у Добоју.

Никола је током турнира показао одличну игру и заслужено побиједио све мечеве на турниру, чиме је потврдио да је један од најперспективнијих младих тенисера Босне и Херцеговине. Ова побједа представља велики успјех за овог младог тенисера и показатељ да Николина тениска каријера иде у добром правцу.

„Веома сам срецан и поносан на Николу. Ова побједа је резултат његовог труда, рада и посвећености на тренинзима, и сигуран сам да ће га овај успјех мотивисати да још више ради. Вјерујем да ће у будуцности остварити још веће успјехе и представљати себе, свој град и своју земљу на највећим тениским турнирима. Никола је не само одличан тенисер, већ је и одличан дјечак. Поносан сам што имам прилику да радим са њим“, рекао је Николин тренер Саша Вуковић.

Турнир у Добоју је још једном потврдио да БиХ има велики број талентованих тенисера пред којима је свијетла будућност уколико наставе да се развијају у овом правцу.

ИЗВОРSport DC
Претходни текстСпецијалци ухапсили бившег предсједника Албаније Иљира Мету
Сљедећи текстСпасојевић и Стојичић разговарали о издавачкој дјелатности Завода за уџбенике и наставна средства