Насловна Најновије Нова апликација Ауто-мото савеза Српске – све информације на једном мјесту

Нова апликација Ауто-мото савеза Српске – све информације на једном мјесту

59
0

Ауто-мото савез Републике Српске креирао је нову мобилну апликацију која се може бесплатно преузети на интернет страници АМС Српске или путем продавница апликација за Андроид и Хуавеи мобилне уређаје, а ускоро ће бити доступна и за Ајфон уређаје.

– Нова мобилна апликација Ауто-мото савеза Републике Српске омогућава да у сваком тренутку, гдје год да се налазите, доспијете до најновијих информација о стању на путевима и граничним прелазима – саопштио је АМС Српске.

Преузимањем мобилне апликације Ауто-мото савеза Републике Српске учесници у саобраћају имају све потребне информације на једном мјесту: Стање саобраћаја на граничним прелазима праћењем панорамских камера, стање саобраћаја на путевима и
податке о актуелним радовима, приступ Интерактивној мапи на којој се налазе  стационарни радари који су постављени на путевима Републике Српске и Федерације БиХ, као и најновије вијести о превентивним активностима, потребним међународним
документима и елементима чланских пакета АМС Српске.

Још једна новина је да возачи у сваком тренутку, у току вожње, путем аудио извјештаја могу да одслушају на којим су дионицама Српске/БиХ актуелни радови.

– На овај начин олакшан је приступ провјереним информацијама за возаче и путнике, као и за све оне којима је потребна помоћ на путевима Републике Српске, БиХ, те у земљама региона и Европе. Такође, у сваком тренутку можете на веома једноставан начин да испратите стање саобраћаја на граничним прелазима Градишка, Доња Градина, Козарска Дубица, Брод, Рача, Хум, Kостајница, Клобук, Каракај, Павловића мост, Шепак, Нови Град, Свилај и Шамац – навели су из АМС.

Поред наведеног, посебна погодност је за чланове АМС Српске.

– Путем апликације могу да користе електронску чланску картицу и да остваре попусте на бензинским станицама наших партнера. Све додатне информације можете да добијете позивом на број Информативно- диспечерског центра, 1285 – закључили су из АМС Српске.

ИЗВОРртвис
Претходни текстУ суботу сунчано уз умјерену облачност и температуру ваздуха до 25 степени
Сљедећи текстСарајево: Лажна дојава о постављеној бомби