Насловна Најновије Обиљежена крсна слава у полицијској станици Вишеград

Обиљежена крсна слава у полицијској станици Вишеград

175
0

Припадници Полицијске станице Вишеград данас су прославили крсну славу Аранђеловдан и исказали задовољство постигнутим резултатима.

„Основни циљ и задатак запослених је заштита личне и имовинске сигурности грађана. Досадашњи резултати показују да ми успјешно извршавамо те послове, а тако ће бити и у будућности“, истакао је начелник Одјељења полиције Полицијске управе Фоча Војислав Крунић.

Честитајући запосленима крсну славу Аранђеловдан протојереј ставрофор Александар Топаловић указао је на значај посла који обавља полиција.

„Ваш посао је веома тежак и одговоран, а најмања грешка може бити кобна и због тога сам, као ваш свештеник, срећан да овај дан обиљежавате достојанствено и присјећате се да без помоћи Светог архангела Михаила и помоћи Господње не бисмо имали мир“, истакао је Топаловић у бесједи.

Он је полицајцима пожелио да имају мање активног посла и да међу људима увијек владају мир и љубав Божија.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић честитао је крсну славу руководству и запосленима у Полицијској станици Вишеград и пожелио им много среће и успјеха у обављању њиховог посла, напомињући да је сарадња општинске администрације и полиције у Вишеграду на завидном нивоу.

„Вишеград је једна од безбједнијих локалних заједница у Републици Српској, са врло мало кривичних дјела и из године у годину стање је све боље“, рекао је Ђуревић.

Поводом крсне славе МУП-а Републике Српске радницима Полицијске станице Вишеград који су у овој години пензионисани уручени су пригодни поклони.

ИЗВОРОпштина Вишеград
Претходни текстВучић: Моја молба Србима са КиМ, покушајмо да сачувамо мир
Сљедећи текстЕмисија „Пулс града“ 21.11.(ВИДЕО)